Goede redenen om voor Beauty Corner Vaals te kiezen!

Tijdens uw behandeling bent u het middelpunt. De salon is afgesloten en er zijn geen storingen door winkelklanten of verkeerslawaai.

Hygienisch werken volgens de Code van de schoonheidsspecialist is vanzelfsprekend.

U vindt bij mij een compleet behandelingsspectrum voor al uw huidproblemen als rimpels, acné, gevoelige huid, roodheden, couperose, ongewenste haargroei. Hiervoor bied ik  o. a. schoonheidsbehandelingen voor anti-aging en huidverbetering met apparatieve kosmetiek (zoals microdermabrasie, microneedling, ultrasoon, hoogvoltimpuls, low level laser, iontophorese) en ontharing (sugaring en elektrisch ontharen).

Flexibele werktijden, ook after work. Zo kunt u ook met een vermoeiende tijdrovende baan een afspraak voor uw behandeling maken. Langjarige ervaring en constante opleidingen en bijscholingen.

Een breed assortiment aan producten, waaruit samen met u een individueel concept voor uw thuisverzorging samengesteld wordt (aangepast aan uw huid en uw wensen). Huidverbetering is een combinatie van salonbehandelingen en vooral regelmatige verzorging thuis met de juiste producten.

Pinbetaling is mogelijk en u kunt uw auto direct voor de schoonheidssalon parkeren!