Microneedling is HET anti-aging wapen en DE trouble-shooter bij acné(-littekens)

Ontdek het geheim van een jonger uitziende huid en laat de energie van jouw huidcellen ontwaken. Voor een strak, stralend en fris uiterlijk.

Microneedling profiteert van het feit, dat onze huid haar weefsels bij de kleinste verwondingen meteen zelf regenereert.

Regeneratie en celgroei

De SkinNeedler, het moderne en comfortabele microneedling-apparaat van Reviderm, behandelt de huid met met precizie: een rij van ultradunne naaldjes zorgt voor mooie resultaten zonder beschadigingen als scheurtjes, te sterke plaatselijke behandeling e. d.

Dit zorgt voor een gladde, mooi doorbloede huid met fijne poriën. Microneedling stimuleert de celdeling en de vorming van het collageenweefsel in de diepte. Het is dus ideaal voor de behandeling van lijntjes, rimpels en verminderde elasticiteit.

 

Meteen na één behandeling is er al een verbetering zichtbaar: De huid is gladder en strakker en heeft een stralende teint.

Een kuur zal meer en langdurigere effecten hebben:

  • Verbetering en verdichting van de opperhuid
  • Verbetering van het vochtgehalte in de huid
  • Herstel van structuurbeschadigingen
  • Vorming van collagene vezels

Een kuur bestaat meestal uit 4 tot 8 behandelingen met tussenpauzes van 2 weken.

Na de behandeling verzorgt u de huid drie dagen lang mit speciale producten uit de Post-Needling-Kit. Bij afname van een kuur à 6 behandelingen ontvang u deze set ter waarde van 89 € cadeau.

Vanzelfsprekend krijgt u een passend verzorgingsadvies voor de tijd tijdens en na de kuur, om de beste resultaten te bereiken en behouden.