Lieve klanten,

Na de persconferentie omtrent de verscherpte maatregelen tegen de verspreiding van het corona-virus (sluiting van cafés/restaurants, sportclubs, wellnesscentra, 1,5 m afstand houden, sociale contacten vermijden etc.) kregen wij van diverse instanties zoals o. a. Provoet het advies onze zaken voorlopig (tot 6-4?) te sluiten.

Na zorgvuldige overweging heb ik dan ook besloten mijn verantwoordelijkheid te nemen en vanaf vandaag mijn bedrijf voorlopig te sluiten.

Wees voorzichtig en blijf gezond!


Met vriendelijke groet,

Rosemarie

16 maart

Beauty Corner Vaals, uw gespecialiseerde beautysalon in Vaals

Rosemarie Pötter-CreusenMijn schoonheidssalon in Vaals is gespecialiseerd in o.a. acnébehandelingen, elektrisch ontharen,  microdermabrasie,  anti-aging d.m.v high-tec-apparatuur en sugaring. Vergoedingen voor acne en elektrisch ontharen zijn mogelijk. 

Een meerjarige opleiding, meer dan 25 jaar ervaring,  vele scholingen en cursussen zorgen voor een optimaal resultaat tijdens en na uw behandeling. Meer goede redenen, voor mij en mijn instituut te kiezen, vindt u hier

Belt u mij gewoon eens voor een vrijblijvend advies over een gezichtsbehandeling uit mijn behandelingsaanbod voor u of boek de kennismakingsbehandeling.

Uw Rosemarie Pötter Creusen

Contact

Rosemarie Pötter Creusen
 
 

Beauty Corner Vaals
Seffenterstraat 33b
6291GB Vaals (NL)

Phone: +31 43 308 01 49
Email: rosemarie@beautycornervaals.nl

KvK-Nr.: 14633203

E-Mail